学生阶段

高三英语语法复习2

  • 字号:  
  • 作者:
  • 出自:
  • 发布时间:2015-03-27 22:23:53
  • 浏览:174
第二章 名词

   1。What wonderful _____ we live in!

   A. time B. times C. the time D. a time

   译文:我们生活 在一个多么精彩的年代呀!

   2. _____ is a branch of _____ ,and it treats of lights.

   A. Optics(光学), physical B. Optic, physics C. Optics, physics D. Optic, physical

   译文:光学是物理学的一个分支,它是讨论光的科学。

   3。 He gave us much good _____。 Some _____ has already been made。

   A。 advices, progress B。 advice, progresses C。 advice, progress D。 advices, progresses

   译文: 他给了我们许多建议,我们已经取得了一些进步。

   4. His _____ dark blue.

   A。 trousers is B。 trousers are C。 trouser is D。 trouser are

   译文:他的裤子是深蓝色的。

   5. The Chinese _____ friendly to every foreign friend.

   A. are B. is C. has D. have

   译文:中国人民对每一位外国朋友都很友好。

   6。 She has a few white _____。

   A。 hairs B。 hair C。 any hair D。 some hair

   译文:她有几根白头发。

   7. The _____ are dressed in variety of ways.

   A. audiences B. audience C. any audience D. some audiences

   译文:观众穿着各式各样的服装。

   8. How many _____ is it from here to there?

   A. foot B. feet C. foots D. mile

   译文:从这里到那里有多少英尺?

   9. She broke a _____ while she was washing up.

   A。 glass wine B。 wine glass C。 glass of wine D。 glass for wine

   译文:当她洗东西的时候,打碎了一个酒杯。

   10. The discovery ______ Columbus was quite an event in the world.

   A. in B. for C. of D. to

   译文:哥伦布的发现是世界上一件相当有影响力的一件事。

   11。 That is ______。

   A. James and Mary father B. James and Mary"s father C. James"s and Mary"s father D. James"s and Mary father

   译文:那是吉姆斯和玛丽的父亲。

   12. Only last week I called at _____.

   A。 my aunt B。 my aunts" C。 my aunt"s D。 mine aunt

   译文:只有上个星期,我去了我姑姑家。

   13. This post card is sent by _____.

   A. a friend of my father B. a friend of my father"s C. my father friend D. my father friend"s

   译文:这张卡片是我父亲的一个朋友寄的。

   14. The guard fired by _____.

   A. a hair"s breadth B. a short head C. a long nose D. a long shot

   译文:千钧一发之际,警卫开火了。

   答案:1.B 2.C 3.C 4.B 5.A 6.A 7.B 8.B 9.B 10.C 11.B 12.C 13.B 14.A

  -

全部评论

站内网友言论仅代表个人观点,并不代表本站同意其观点,本站不承担由此引起的法律责任。

  • 我要评论
    注:*号部分属于必填内容请仔细填写

最新英语学习资料

推荐英语学习资料

快乐赛车开奖记录 上海快三 快乐飞艇 智慧彩票投注 福建快3 快乐赛车规律公式 快乐赛车福利彩票 pk10怎么玩 快乐赛车哪个网站有 快乐赛车6码怎么倍投